Tarief en Trajecten Personal Coaching

Op de pagina voor personal coaching vindt u een aantal mogelijke trajecten. Trajecten verschillen in duur en intensiteit, al naar gelang uw coachvraag, en worden altijd in persoonlijk overleg met u vormgegeven.

De intake is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Als u na de intake besluit om een traject van Personal Coaching bij mij af te nemen, dan stel ik in overleg met u de initiële omvang en werkwijze vast. Eventuele uitbreiding of afwijking van dat plan, wordt altijd met u vooraf overlegd.

Trajecten personal coaching worden gefactureerd op basis van een uurtarief €129,00 excl. btw voor particulieren, en €156,00 excl. btw voor zakelijke opdrachtgevers. Een sessie duurt standaard anderhalf uur. Gedurende de loop van het traject zijn telefonisch contact en contact via email in de prijs inbegrepen.

NB Ook voor een enkel gesprek bent u natuurlijk van harte welkom. Als van tevoren voor ons beiden duidelijk is dat u komt voor een enkel gesprek, dan beschouw ik dit gesprek uiteraard niet als intake, en krijgt u daarvoor een factuur op basis van het normale uurtarief.

NB 2. Indien uw omstandigheden dat nodig maken, kunt u met mij een betalingsregeling afspreken, of aanspraak maken op mijn gereduceerde tarief voor minder draagkrachtigen. Vraagt u gerust daarnaar.

Bel voor meer informatie 06 21550162

Terug naar Personal Coaching

Tarief en Traject Relatiecoaching

Een traject relatiecoaching bij Stroomland Coaching heeft standaard een duur van 8 sessies van anderhalf uur. Wanneer u na de gratis intake besluit om bij mij verder te gaan, komen we indien mogelijk wekelijks samen. Het traject werkt volgens een plan dat ik in de intake toelicht. Het spreekt overigens voor zich dat ik het traject, in overleg met u, op uw persoonlijke situatie aanpas.

De intake is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Ik factureer de relatiecoaching op basis van een tarief van € 129,00 (excl. BTW) per uur. Gedurende de loop van het traject zijn telefonisch contact en contact via email in de prijs inbegrepen.

Indien uw omstandigheden dat nodig maken, kunt u met mij een betalingsregeling afspreken, of aanspraak maken op mijn gereduceerde tarief voor minder draagkrachtigen. Vraagt u gerust daarnaar. Bel 06 21550162

Terug naar Relatiecoaching