Harald van Veghel

Dr. Harald van Veghel

Coach

“De naam Stroomland staat voor de bevrijdende kracht die ik in mijn leven heb ervaren om belemmeringen te overwinnen. Hij staat bovendien voor het rivierenland met zijn gakkende ganzen, dat mijn thuis is geworden. En hij verwijst naar de stroom van het levendige en bevrijdende contact met mijn coachees.”

Ik ben geboren in 1959 in Tilburg, heb een relatie, en ben vader van drie zonen en een dochter. Sinds 2005 werk ik als personal coach en relatiecoach.

lees hier meer

Beste Harald, het gesprek met jou, afgelopen vrijdag, heeft grote indruk op ons gemaakt.

J.R.

...als het door de gesprekken met jou niet lukt, gaat het ons nooit lukken!

E.S.

Je hebt me absoluut geholpen om vooruit te komen...

J.Z.

Wat, waarom, hoe? Hierbij heb ik jouw hulp nodig...

N.T.

Als je bereid bent écht naar jezelf te kijken is Harald een geweldige match. Niet voor 'the faint of heart'.

S. en E.

Waar ik nu sta is mede mogelijk geworden door Harald.

J. S.

Bijzondere en kundige mens. Dank voor het zichtbaar maken van patronen.

J. van N.

Voor relatiecoaching ben je bij Stroomland Coaching aan het goede adres. Harald heeft mij veel inzichten en handvatten aangereikt.

T. V.

Harald is een meester in luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt. Hij kan je als geen ander tot de kern brengen.

S. en E.

Jij gaat echt verbaasd zijn! Ben trots op mijzelf!

P.K.

Gelijkwaardigheid staat voor mij voorop. Ik heb zelf genoeg meegemaakt om me in u te kunnen verplaatsen, en door de vele honderden gesprekken heb ik vooral heel veel geleerd van anderen. Ik vind het altijd bijzonder als mensen mij hun ervaringen toevertrouwen..

Gesprekspartner

Het moderne leven doet een appel op al je kunnen: in werk, relatie, zorg voor de kinderen, huishouden, sociaal verkeer. Juist de mensen die op zich goed functioneren, voeren hun dagelijkse strijd vaak alleen. Waarom zouden ze bij een huisarts, psychotherapeut of alternatieve hulpverlener gaan zitten: hun mankeert toch niets?!

Met mijn achtergrond in de filosofie ben ik een gesprekspartner voor mensen die serieus genomen willen worden. Die hulp zoeken bij de opgave waar ze voor staan: niet omdat hun iets mankeert, maar omdat het ook een hele opgave is.

stroomland_over_harald

Opdrachtgevers

Interesse gewekt? Bel me gerust, ik sta graag voor je klaar! Maak een gratis afspraak

Recent Posts / View All Posts

Is het gevoel weg - stroomland relatiecoaching

Is ‘het gevoel’ weg? Raak niet in paniek!

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
Kan gevoel ineens weg zijn? Vaak breekt de totale paniek uit, als iemand zegt dat ‘het gevoel weg is’. Het lijkt wel een doodvonnis voor een liefdesrelatie. Want in een…
verliefd op een ander, stroomland coaching 6

Verliefd op een ander: wat nu?

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
Verliefdheid is wezen een heerlijk gevoel, maar als je in een relatie bent en verliefd wordt op een ander, kan dat het begin zijn van een heleboel narigheid. Als er…
relatietherapie_relatiecoaching

Wat is het verschil tussen relatietherapie en relatiecoaching?

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
Wanneer een stel hulpt zoekt bij relatieproblemen, dan zeggen ze meestal: we gaan in relatietherapie. Relatietherapie is dan niet bedoeld als heel specifieke methode, maar als naam voor iedere vorm…
midlifecrisis mental coaching

De midlifecrisis van de man: eerst de haast eruit halen

| Personal Coaching | No Comments
Het grootste probleem van de midlifecrisis van de man is de haast. Het gevoel dat er nú iets moet gebeuren, omdat het anders te laat zou zijn. Mannen hebben het…