Harald van Veghel

Dr. Harald van Veghel

Coach

“De naam Stroomland staat voor de bevrijdende kracht die ik in mijn leven heb ervaren om belemmeringen te overwinnen. Hij staat bovendien voor het rivierenland met zijn gakkende ganzen, dat mijn thuis is geworden. En hij verwijst naar de stroom van het levendige en bevrijdende contact met mijn coachees.”

Ik ben geboren in 1959 in Tilburg, heb een relatie, en ben vader van drie zonen en een dochter. Sinds 2005 werk ik als personal coach en relatiecoach.

lees hier meer

Beste Harald, het gesprek met jou, afgelopen vrijdag, heeft grote indruk op ons gemaakt.

J.R.

...als het door de gesprekken met jou niet lukt, gaat het ons nooit lukken!

E.S.

Je hebt me absoluut geholpen om vooruit te komen...

J.Z.

Wat, waarom, hoe? Hierbij heb ik jouw hulp nodig...

N.T.

Als je bereid bent écht naar jezelf te kijken is Harald een geweldige match. Niet voor 'the faint of heart'.

S. en E.

Waar ik nu sta is mede mogelijk geworden door Harald.

J. S.

Bijzondere en kundige mens. Dank voor het zichtbaar maken van patronen.

J. van N.

Voor relatiecoaching ben je bij Stroomland Coaching aan het goede adres. Harald heeft mij veel inzichten en handvatten aangereikt.

T. V.

Harald is een meester in luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt. Hij kan je als geen ander tot de kern brengen.

S. en E.

Jij gaat echt verbaasd zijn! Ben trots op mijzelf!

P.K.

Gelijkwaardigheid staat voor mij voorop. Ik heb zelf genoeg meegemaakt om me in u te kunnen verplaatsen, en door de vele honderden gesprekken heb ik vooral heel veel geleerd van anderen. Ik vind het altijd bijzonder als mensen mij hun ervaringen toevertrouwen..

Gesprekspartner

Het moderne leven doet een appel op al je kunnen: in werk, relatie, zorg voor de kinderen, huishouden, sociaal verkeer. Juist de mensen die op zich goed functioneren, voeren hun dagelijkse strijd vaak alleen. Waarom zouden ze bij een huisarts, psychotherapeut of alternatieve hulpverlener gaan zitten: hun mankeert toch niets?!

Met mijn achtergrond in de filosofie ben ik een gesprekspartner voor mensen die serieus genomen willen worden. Die hulp zoeken bij de opgave waar ze voor staan: niet omdat hun iets mankeert, maar omdat het ook een hele opgave is.

stroomland_over_harald

Opdrachtgevers

Interesse gewekt? Bel me gerust, ik sta graag voor je klaar! Maak een gratis afspraak

Recent Posts / View All Posts

'de wals' door judith schiks

Review van ‘De Wals’, een novelle, tekst en beeld door Judith Schiks

| Reviews | No Comments
Review van ‘De Wals’, novelle, tekst en beeld door Judith Schiks Is een echte liefde een grootse, passionele liefde? Een liefde waarin je elkaar meesleept naar de pieken van je…
mental life coach

Mental Life Coach

| Geen categorie, Personal Coaching | No Comments
Is de coaching van Stroomland mental coaching of life coaching? Dat vind ik een ingewikkelde vraag, want mental coaching en life coaching haken in elkaar. Noem het ‘mental life coaching’.…
Relatietherapie Stroomland Coaching

In relatietherapie! Wat is relatietherapie, hoe werkt het en wanneer is het nodig? En heeft relatietherapie wel zin?

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
In relatietherapie. Wat is relatietherapie, hoe werkt het, wanneer is het nodig? En heeft relatietherapie wel zin? Op een dag overweeg je relatietherapie. Je voelt je alsof je op een…
Is het gevoel weg - stroomland relatiecoaching

Is ‘het gevoel’ weg? Raak niet in paniek!

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
Kan gevoel ineens weg zijn? Vaak breekt de totale paniek uit, als iemand zegt dat ‘het gevoel weg is’. Het lijkt wel een doodvonnis voor een liefdesrelatie. Want in een…