Harald van Veghel

Dr. Harald van Veghel

Coach

“De naam Stroomland staat voor de bevrijdende kracht die ik in mijn leven heb ervaren om belemmeringen te overwinnen. Hij staat bovendien voor het rivierenland met zijn gakkende ganzen, dat mijn thuis is geworden. En hij verwijst naar de stroom van het levendige en bevrijdende contact met mijn coachees.”

Ik ben geboren in 1959 in Tilburg, heb een relatie, en ben vader van drie zonen en een dochter. Sinds 2005 werk ik als personal coach en relatiecoach.

lees hier meer

Beste Harald, het gesprek met jou, afgelopen vrijdag, heeft grote indruk op ons gemaakt.

J.R.

...als het door de gesprekken met jou niet lukt, gaat het ons nooit lukken!

E.S.

Je hebt me absoluut geholpen om vooruit te komen...

J.Z.

Wat, waarom, hoe? Hierbij heb ik jouw hulp nodig...

N.T.

Als je bereid bent écht naar jezelf te kijken is Harald een geweldige match. Niet voor 'the faint of heart'.

S. en E.

Waar ik nu sta is mede mogelijk geworden door Harald.

J. S.

Bijzondere en kundige mens. Dank voor het zichtbaar maken van patronen.

J. van N.

Voor relatiecoaching ben je bij Stroomland Coaching aan het goede adres. Harald heeft mij veel inzichten en handvatten aangereikt.

T. V.

Harald is een meester in luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt. Hij kan je als geen ander tot de kern brengen.

S. en E.

Jij gaat echt verbaasd zijn! Ben trots op mijzelf!

P.K.

Gelijkwaardigheid staat voor mij voorop. Ik heb zelf genoeg meegemaakt om me in u te kunnen verplaatsen, en door de vele honderden gesprekken heb ik vooral heel veel geleerd van anderen. Ik vind het altijd bijzonder als mensen mij hun ervaringen toevertrouwen..

Gesprekspartner

Het moderne leven doet een appel op al je kunnen: in werk, relatie, zorg voor de kinderen, huishouden, sociaal verkeer. Juist de mensen die op zich goed functioneren, voeren hun dagelijkse strijd vaak alleen. Waarom zouden ze bij een huisarts, psychotherapeut of alternatieve hulpverlener gaan zitten: hun mankeert toch niets?!

Met mijn achtergrond in de filosofie ben ik een gesprekspartner voor mensen die serieus genomen willen worden. Die hulp zoeken bij de opgave waar ze voor staan: niet omdat hun iets mankeert, maar omdat het ook een hele opgave is.

stroomland_over_harald

Opdrachtgevers

Interesse gewekt? Bel me gerust, ik sta graag voor je klaar! Maak een gratis afspraak

Recent Posts / View All Posts

Is het gevoel weg - stroomland relatiecoaching

Is ‘het gevoel’ weg? Niet in paniek raken!

| Relatietherapie & -coaching | No Comments
Vaak breekt de totale paniek uit, als iemand zegt dat ‘het gevoel weg is’. Het lijkt wel een doodvonnis voor een liefdesrelatie. Want in een relatie gaat het om een…
vermijdende mannen

Vermijdende mannen, werk aan de winkel!

| Personal Coaching | No Comments
Vermijdende mannen: mannen die dingen zien gebeuren waar ze het niet mee eens zijn, maar die daar niets over zeggen. Mannen die gewend zijn om 'ja schat' te zeggen met…
mental life coaching

Mental Life Coach

| Geen categorie, Personal Coaching | No Comments
Is de coaching van Stroomland mental coaching of life coaching? Het is allebei. Noem me ‘mental life coach’. Life coaching betekent: coaching die niet gericht is op één issue, zoals…
relatiecoaching - wel seks - geen seks

Geen seks, wel seks

| Communicatie, Relatietherapie & -coaching | No Comments
Hij Voor jou gaat seks samen met intimiteit, zeg je. Een fijne sfeer, een goed gesprek, even samen zonder TV, aandacht voor elkaar. Laatst hadden we zo’n dag, echt anders.…