Personal Coaching

The clever fighter wins ...with ease!

Vanwege het Coronavirus, is Online Personal Coaching de makkelijkste en veiligste optie. Kijk op mijn contactpagina voor meer informatie over mijn maatregelen: 

Stroomland: als u er alleen niet uitkomt

Soms kom je er alleen niet uit. De omstandigheden zijn te zwaar, of jouw manier om dingen op te lossen werkt niet meer. Of je bent domweg de weg kwijt. Je partner of goede vrienden zijn niet kritisch genoeg. Of zijn zelf betrokken in het probleem dat je nu juist moet verhelderen. Therapie is niet aan de orde, want je hebt niet het gevoel dat er iets met je mis is… Dan is personal coaching bij Stroomland een goede optie.

Helder, praktisch en verdiepend

U wilt iets bereiken of loopt ergens tegenaan. Iets innerlijks of iets buiten u waar u alsmaar geen vat op krijgt. Of u moet op hoog niveau presteren en hebt een sparring-partner nodig.

‘Is het life coaching of mental coaching’ vragen mensen soms. Het is in ieder geval heldere, praktische en verdiepende coaching. Helder: U ervaart dat de echte kwesties nu op tafel komen. Praktisch: uw leven verandert merkbaar. Verdiepend: u voert gesprekken die u nergens anders voert. Probeer een gratis intake.

Goed onderbouwd

Als personal coach put ik uit een breed arsenaal van methoden, vaak gesmeed in de praktijk van de coaching. Maar u kunt net zo goed meegenomen worden in psychologische inzichten uit de Griekse Oudheid, of in kritische noties uit de moderne filosofie. Boven alles blijven we met twee voeten op de grond staan. Inzichten en eye-openers zijn prachtig… als ze ook doorwerken in ons dagelijks leven!

Waar

Ik coach op een rustige locatie in de binnenstad van Zaltbommel, centraal tussen Utrecht en Den Bosch, goed bereikbaar met de auto en de trein. Wanneer dat handig voor u is, kunt u ook Online Coaching met mij afspreken. Bel of mail me gerust voor de mogelijkheden.

En wanneer

De intake is altijd gratis en verplicht tot niets. U vertelt mij wat u naar mij toebrengt, en ik vertel u hoe ik werk. Een eventueel traject wordt in omvang en aanpak altijd in overleg met u opgesteld. Sessies zijn ook in de avond mogelijk. Voor informatie over tarieven en trajecten, klik hier:

Tarief Personal Coaching

Bijzondere programma’s

Het Autonomie-programma

Dit programma zet ik in als uw leven beheerst wordt door anderen. Bijvoorbeeld:

  • Uw baas ziet u niet staan, al werkt u nog zo hard; 
  • Uw partner is verslaafd, en u hebt alles al geprobeerd om tot hem door te dringen
  • Uw ouders brengen geen respect op voor uw eigen levenssfeer

Draait u vast in patronen? Iets voor de honderdste keer zeggen, gefrustreerd raken, het opgeven… Wat moet u dan? U mee laten nemen in mijn autonomie-programma! Niet één actie, vijf stappen en u doorbreekt uw situatie.

Lees meer

Als u zichzelf in de weg staat

Waarom doen we eigenlijk zo vaak níet wat we het liefste doen?! U wilt graag scoren in uw studie? Dan laat u zich toch zeker niet afleiden door een game, mobiel of TV… U wilt het beste voor uw gezin? Dan reserveert u de meeste tijd toch voor hen… Nee dus, dat doen we niet, of in ieder geval lang niet altijd. Het is raadselachtig en frustrerend: dat wij mensen vooral onszelf saboteren.

Simplistische hoppa- en tsjakka-coaching duwt u nergens anders heen dan naar het punt van waaruit u zeker terug gaat vallen in uw eigen oude slechte gewoontes, alleen nog gefrustreerder en moedelozer dan u al was. Wilt u weten hoe Stroomland u kan helpen?

Lees meer

Denise de Haan over Stroomland

“Harald is in staat om heel veel ruimte te geven, terwijl hij je ook behoorlijk confronteert. Was mijn traject fijn? Nee. Was het waardevol tot op de dag van vandaag? Absoluut!”

Denise de Haan is viervoudig wereldkampioen wakeboarden. Tegenwoordig is zij eigenaar van DHPT Personal Performance Studio.

Specialisaties

Jorryt van Hoof over Stroomland

“De eerste afspraak met Harald gaf me direct een geweldig inzicht in mezelf. Mede dankzij zijn begeleiding heb ik een enorme groei doorgemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan altijd bij hem terecht voor raad of advies en daarvoor ben ik enorm dankbaar.”

Jorryt van Hoof is ondernemer en professioneel pokerspeler. Hij veroverde in 2014 de 3e plaats van het WK poker WSOP in Las Vegas.

Filosofische counseling

Als u het gevoel hebt dat niets wat u doet nog zin heeft… Dan schrijven sommige huisartsen een antidepressivum voor. Terwijl het toch gewoon ook een echte vraag is: waar doen we het eigenlijk allemaal voor? Net als: ‘Hoe kan ik verder leven met een groot schuldgevoel’. Of ‘hoe ver reikt mijn verantwoordelijkheid voor anderen, ga ik te ver of juist niet ver genoeg?’

Niet iedereen zal bij zulke vragen hulp inroepen. Maar soms kunnen ingrijpende gebeurtenissen in uw leven ze ineens urgent maken. Denk aan een burn-out, een verlies of het gevoel van persoonlijk falen. Dan is het van het grootste belang dat u er uw eigen antwoorden op vindt. Proberen? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek.

Mannen- en vrouwencoaching

Terwijl onze cultuur sekseneutraliteit hoog in het vaandel heeft staan, en tegelijk stoere mannelijkheid en verleidelijke vrouwelijkheid propageert; terwijl zij zwelgt in nieuwe kuisheid, en ondertussen porno overal twee klikken weg is; terwijl stellen elkaar trouw beloven alsof ze nooit uit elkaar zullen gaan…

…zoeken mannen en vrouwen naar een kompas, als ze wel of niet berusten in sleur en vermoeidheid; wel of niet alles vertellen; wel of niet een nieuwe carrièresprong wagen; wel of niet blijven.

Tijd voor een goed gesprek?

Maak dan een afspraak

Stroomland in de Highlands

Soms is er meer nodig

Soms moet er echt iets doorbroken worden. Een normaal traject van regelmatige sessies, kan stranden in de taaiheid van patronen en alledaagse realiteiten van de werkwereld.

Dit is een uitgelezen programma, gebaseerd op jarenlange ervaring met personal coaching, gecondenseerd in één week. Voor mijn coachees en voor mijzelf altijd weer een bijzondere ervaring.

Een week coaching, terwijl we samen door de bergen sjouwen, koken, muziek luisteren, teksten lezen en wat verder maar nodig is. U bereikt een punt waarachter u niet meer terug gaat vallen. En daar is het allemaal om begonnen.

Bel me gerust voor meer informatie

Traject

In deze trajecten werk ik samen met Rob Klouth – Klouth Solutions. (Foto’s Klouth Stock Photography)

De Schotland-coaching kan individueel of door enkele personen tegelijk afgenomen worden. Na de intake volgt een traject van voorbereidingssessies, waarin we uw persoonlijke vraagstelling gedegen uitwerken.

De ervaring van Jac van Zeeland 

“De wijze waarop Harald in staat is om in 1 week op één van de mooiste plekken in Schotland mij mezelf beter te leren begrijpen is fantastisch.”

Jac van Zeeland is vermogensmanager bij de Rabobank.

Lees de hele impressie van Jac

Opdrachtgevers