Relatiecoaching

Ook u streefde naar iets mooiers

In verband met het Coronavirus, is Online Relatiecoaching de makkelijkste en veiligste optie. Kijk op mijn contactpagina voor meer informatie over mijn maatregelen: 

Stroomlands Relatiecoaching

De relatiecoaching van Stroomland is gesmeed in jarenlange ervaring binnen Redland Coaching, in samenwerking met Astrid Rickelman. Vanuit honderden gesprekken met stellen hebben wij een traject ontwikkeld dat een liefdesrelatie over de moeilijkste fases heen kan helpen. Daarbij staat een open en constructief gesprek centraal. Mijn coaching is helder, praktisch en verdiepend.

  • Helder: we gaan er niet omheen draaien, uw echte issues komen op tafel.
  • Praktisch: ik draag er zorg voor dat de coaching heel concreet in uw alledaagse leven doorwerkt.
  • Verdiepend: we blijven niet steken op het niveau van tips en trics, maar voeren serieuze en verdiepende gesprekken.

De weg naar buiten begint bij de moed om allebei naar uw eigen aandeel in uw problemen te kijken. Zelfreflectie en aanspreekbaarheid zijn onmisbaar om uw relatie te verbeteren. Ik begeleid u actief, en verbind me aan u met het doel om uw relatie weer op de rails te krijgen.

Twijfelt u of relatietherapie nog wel zin heeft? Lees mijn blog ‘Het gevoel weg? Niet in paniek raken’.

HERKEN DE SIGNALEN

Vaak zeggen stellen tijdens een traject: ‘iedereen zou dit moeten doen’. Maar een relatie is intiem, privé: meestal zoeken mensen pas hulp als er echt grote problemen zijn. Herkent u zichzelf in de onderstaande signalen? Wacht dan niet langer:

 • Je gaat liever eerder of later naar bed dan je partner
 • Bent stilaan eenzaam geworden in je relatie
 • Vertelt allang niet meer de hele waarheid
 • Ziet op tegen vakanties en feestdagen
 • Een liefdesfilm op tv is confronterend
 • De spanning is vaak te snijden
 • De eenheid in je samengestelde gezin is ver te zoeken
 • Één van jullie is vreemdgegaan
 • De kinderen lijden onder jullie ruzies

Waar en wanneer

Stroomland is gevestigd in het rivierenland, op een rustige locatie in de binnenstad van Zaltbommel, centraal tussen Utrecht en Den Bosch. De coaching is makkelijk bereikbaar met de auto en de trein. Ook voor online relatiecoaching kunt u bij mij terecht, waar u ook bent!

De intake is altijd gratis. Sessies zijn ook in de avond mogelijk. Voor meer informatie over mijn tarieven, klik hier:

Doelmatig

Ik plan niet zomaar van week tot week sessies in, maar werk volgens een plan. U wordt zelf weer redzaam. Mijn trajecten hebben niet alleen een begin maar ook een doel, en een einde!

Deskundig

Mijn basis ligt in de filosofie, op het gebied van zingeving en betekenisverlening. Het leven deed de rest: ervaringen, een praktische instelling, professionele ontwikkeling, en blijven leren. 

Betrokken

Uitgangspunt van de coaching is gelijkwaardigheid. U brengt de moed op met uw vragen en problemen naar buiten te gaan. U kunt daarbij rekenen op mijn integriteit en betrokkenheid.

Inspirerend

Relatiecoaching gaat niet alleen over problemen. Het gaat ook over het doorbreken van de stilstand: het terugvinden van uw creativiteit, om samen van uw leven iets moois te maken.

WACHT NIET TE LANG

Bel me voor een gratis intakegesprek
Maak Afspraak