was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Tarief en Traject Relatiecoaching

Een traject relatiecoaching bij Stroomland Coaching heeft standaard een duur van 8 sessies van anderhalf uur. Wanneer u na de gratis intake besluit om bij mij verder te gaan, dan komen we indien mogelijk wekelijks samen. Het traject werkt volgens een plan dat ik in de intake toelicht. Het spreekt overigens voor zich dat ik het traject, in overleg met u, op uw persoonlijke situatie aanpas.

De intake is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Ik factureer de relatiecoaching op basis van een tarief van € 135,00 (excl. BTW) per uur. Een volledig traject van 8 sessies (=12 uur coaching) kost dus € 1620 excl. BTW.

Trajecten worden doorgaans vooruit gefactureerd. Gedurende de loop van het traject zijn telefonisch contact en contact via email in de prijs inbegrepen.

NB. Coaching wordt niet door verzekeraars gedekt. Als voor u bijzondere omstandigheden gelden waardoor bovenstaand tarief voor u niet haalbaar is, neemt u dan telefonisch contact met mij op: 06 21550162

NB 2. Ook voor een enkel gesprek bent u natuurlijk van harte welkom. Als van tevoren voor ons beiden duidelijk is dat u komt voor een enkel gesprek, dan beschouw ik dit gesprek uiteraard niet als intake, en krijgt u daarvoor een factuur op basis van het normale uurtarief.

Terug naar Relatiecoaching