Tarief en Trajecten Personal Coaching

Op de pagina voor personal coaching vindt u een aantal mogelijke trajecten. Trajecten verschillen in duur en intensiteit, al naar gelang uw coachvraag, en worden altijd in persoonlijk overleg met u vormgegeven.

Een intake is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Als u na de intake besluit om een traject van Personal Coaching bij mij te starten, dan stel ik in overleg met u omvang en werkwijze vast. Eventuele uitbreiding of afwijking van dat plan, wordt altijd met u vooraf overlegd.

Een sessie duurt in het algemeen anderhalf uur. Gedurende de loop van het traject zijn telefonisch contact en contact via email in de prijs inbegrepen.

Trajecten worden doorgaans bij vooruitbetaling gefactureerd op basis van een uurtarief van € 135,00 excl. btw.

NB. Coaching wordt niet door verzekeraars gedekt. Als voor u bijzondere omstandigheden gelden waardoor bovenstaand tarief voor u niet haalbaar is, neemt u dan telefonisch contact met mij op.

NB 2. Ook voor een enkel gesprek bent u natuurlijk van harte welkom. Als van tevoren voor ons beiden duidelijk is dat u komt voor een enkel gesprek, dan beschouw ik dit gesprek uiteraard niet als intake, en krijgt u daarvoor een factuur op basis van het normale uurtarief.

Bel voor meer informatie 06 21550162

Terug naar Personal Coaching

Als je bereid bent écht naar jezelf te kijken is Harald een geweldige match. Niet voor 'the faint of heart'.

S. en E.

Je hebt me absoluut geholpen om vooruit te komen...

J.Z.

Waar ik nu sta is mede mogelijk geworden door Harald.

J.S.

Wat, waarom, hoe? Hierbij heb ik jouw hulp nodig...

N.T.

Bijzondere en kundige mens. Dank voor het zichtbaar maken van patronen.

J.v.N.

Harald is een meester in luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt. Hij kan je als geen ander tot de kern brengen.

S. en E.

Jij gaat echt verbaasd zijn! Ben trots op mijzelf!

P.K.