Contact Stroomland

Corona-maatregelen

1. Steun nodig?

Komt u in deze crisis mentaal in de knel, door uw werk, de situatie thuis of persoonlijke problemen? Of struikelt u als stel over de gevolgen van de corona-crisis? U kunt mij gerust gratis bellen voor steun. Bel 06 21550162

2. Stroomland is open

Voor de sessies in Zaltbommel houd ik mij aan de adviezen van het RIVM. Ik heb mijn werkruimte heringericht, zodat we de ‘anderhalve meter’ ruimschoots handhaven. Natuurlijk heb ik ook de hygiëne-maatregelen in de coaching opgevoerd, en houd ik nieuwe adviezen van deskundigen goed in de gaten.

3. Online coaching

Voor wie dat liever heeft: Online coaching is een prima alternatief voor live-sessies. Ik heb er al jaren ervaring mee, voor personal coaching èn relatiecoaching. Je levert iets aan contact in, maar krijgt er ook veel voor  terug. Niet alleen het feit dat je thuis kunt blijven, maar het gesprek wint ook al snel aan focus en concentratie.

Voor wie eens uit wil proberen of een sessie online werkt: maak een afspraak, een intake is bij mij sowieso gratis. 

4. Zorg voor elkaar

Als u zich niet goed voelt: zeg uw sessie dan gerust af. Ik zal dat van mijn kant ook doen. Op die manier dragen we zorg voor elkaars gezondheid. Als u geen oppas voor uw kinderen hebt, zeg dan ook gewoon af. Ik heb daar alle begrip voor.

Ik hoop dat we allemaal, samen met degenen van wie we houden, weer gezond en wel aan de andere kant van deze epidemie komen!

Harald

Contactgegevens Stroomland Coaching – Zaltbommel

Contact opnemen?

M 06 21550162

E harald@stroomlandcoaching.nl

Stroomland is gevestigd in Zaltbommel, centraal tussen Utrecht en den Bosch. Op een rustige locatie in het karakteristieke centrum, bent u toch in de directe nabijheid van de A2 en de A15, en op loopafstand van het NS-station van Zaltbommel.

Bezoekadres

Agnietenstraat 45
5301 ET Zaltbommel

Titel

Hebt u een vraag, wilt u meer informatie over Personal Coaching of wilt u een afspraak maken? Ik ontvang graag uw bericht:

    Uw naam (*)

    Uw emailadres (*)

    Uw telefoonnummer (*)

    Uw bericht