Harald van Veghel

Dr. Harald van Veghel

Coach

“De naam Stroomland staat voor de bevrijdende kracht die ik in mijn leven heb ervaren om belemmeringen te overwinnen. Hij staat bovendien voor het rivierenland met zijn gakkende ganzen, dat mijn thuis is geworden. En hij verwijst naar de stroom van het levendige en bevrijdende contact met mijn coachees.”

Ik ben geboren in 1959 in Tilburg, heb een relatie, en ben vader van drie zonen en een dochter. Sinds 2005 werk ik als personal coach en relatiecoach.

lees hier mijn persoonlijke verhaal

Beste Harald, het gesprek met jou, afgelopen vrijdag, heeft grote indruk op ons gemaakt.

J.R.

...als het door de gesprekken met jou niet lukt, gaat het ons nooit lukken!

E.S.

Je hebt me absoluut geholpen om vooruit te komen...

J.Z.

Wat, waarom, hoe? Hierbij heb ik jouw hulp nodig...

N.T.

Als je bereid bent écht naar jezelf te kijken is Harald een geweldige match. Niet voor 'the faint of heart'.

S. en E.

Waar ik nu sta is mede mogelijk geworden door Harald.

J. S.

Bijzondere en kundige mens. Dank voor het zichtbaar maken van patronen.

J. van N.

Voor relatiecoaching ben je bij Stroomland Coaching aan het goede adres. Harald heeft mij veel inzichten en handvatten aangereikt.

T. V.

Harald is een meester in luisteren naar wat er tussen de regels gezegd wordt. Hij kan je als geen ander tot de kern brengen.

S. en E.

Jij gaat echt verbaasd zijn! Ben trots op mijzelf!

P.K.

Gelijkwaardigheid staat voor mij voorop. Ik heb zelf genoeg meegemaakt om me in u te kunnen verplaatsen, en door de vele honderden gesprekken heb ik vooral heel veel geleerd van anderen. Ik vind het altijd bijzonder als mensen mij hun ervaringen toevertrouwen..

Gesprekspartner

Het moderne leven doet een appel op al je kunnen: in werk, relatie, zorg voor de kinderen, huishouden, sociaal verkeer. Juist de mensen die op zich goed functioneren, voeren hun dagelijkse strijd vaak alleen. Waarom zouden ze bij een huisarts, psychotherapeut of alternatieve hulpverlener gaan zitten: hun mankeert toch niets?!

Met mijn achtergrond in de filosofie ben ik een gesprekspartner voor mensen die serieus genomen willen worden. Die hulp zoeken bij de opgave waar ze voor staan: niet omdat hun iets mankeert, maar omdat het ook een hele opgave is.

stroomland_over_harald

Opdrachtgevers

Interesse gewekt? Bel me gerust! Maak een afspraak

Recent Posts / View All Posts

schuldgevoel

Schuldgevoel: Wat is het? Waar komt het vandaan? En vooral: hoe kom je eraf?

| persoonlijke ontwikkeling | No Comments
Lijd je onder een schuldgevoel? Gemakzuchtige raadgevers geven een simpele oplossing: laat gaan! Gedaan is gedaan en je kunt de tijd niet terugdraaien. ‘I did what I had to do’,…
Review Eugene Gendlin Focussen

Review van Eugene Gendlin, Focussen

| Reviews | No Comments
Eugene T. Gendlin, Focusing. Rider, London etc. 2003, XI + 175 pp. Nederlandse vertaling: Eugene Gendlin, Focussen, Uitgeverij De Toorts 2008, 192 pp. Eind jaren 70 van de vorige eeuw…
Op Eigen Koers

Op eigen koers – de podcast. Serie over thema’s van personal coaching en relatiecoaching

| persoonlijke ontwikkeling | No Comments
Liever een podcast dan een blog? Beluister de afleveringen van 'Op eigen koers' van Harald van Veghel - Stroomland Coaching - in samenwerking met topsporter Denise de Haan. Een podcastserie…
hechtingsstijlen

Hechtingsstijlen: op zoek naar een gezonde balans in je relatie

| Hechtingsstijlen | No Comments
Je kunt geen boekhandel inlopen, of je botst op boeken over hechtingsstijlen. Hoe kan het dat de een helemaal vrij beweegt in een relatie, terwijl de ander constant bang is…